Kinderboerderij Dondertman in Holten misbruikt kuikens

Kuiken

Schandalig is het hoe kinderboerderij Dondertman in Holten met dieren omgaat en het verkeerde voorbeeld geeft aan kinderen en hun ouders. Van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april 2018 kun je op deze kinderboerderij (in navolging van het succes tijdens de voorjaarsvakantie) kuikentjes knuffelen. Er is zelfs een speciaal knuffelhuis waar volgens deze kinderboerderij met lieve kleine donzige kuikentjes kan worden geknuffeld. Ook zullen er als vanouds jonge cavia’s en konijntjes op schoot kunnen worden genomen en geaaid. Volgens deze kinderboerderij is het volop lente: geiten en schapen hebben lammeren gekregen, het varken tien biggen en de ezel een veulen, zie https://www.facebook.com/dondertman/videos/879758025483212/

Wat een fout voorbeeld is deze kinderboerderij door hoe zij dieren misbruiken! Kuikentjes zitten er helemaal niet op te wachten om opgepakt en geknuffeld te worden, zij willen gewoon bij hun moeder zijn. Een groot deel van deze pasgeboren dieren op deze kinderboerderij zal via de achterdeur ellendig eindigen en dat geheel onnodig. Helaas wordt dat de kinderen er niet bij verteld!

Contact

Postbus 94724
1090 GS  Amsterdam

Volg ons