Nieuws

Vermist geadopteerd geitje Egdib van dierenweide blijkt na zoektocht geslacht

Egdib
31 maart 2023

In de zomer van 2022 adopteerden Ron Noomen en Sylvia de Hoop een jong dwerggeitje bij Dierenweide Woubrugge om het in de verzorgingskosten te steunen.

Klokkenluiders over wreedheden op kinderboerderijen

12 september 2022

12 september is het weer Oudere-dierendag. Op die dag vraagt Diervriendelijke Kinderboerderijen ieder jaar aandacht voor het feit dat op de meeste kinderboerderijen en dierenweides in ons land de dieren niet oud mogen worden.

12 september: Oudere-dierendag

7 september 2020

Omdat ook dieren recht hebben op een mooie oude dag, wordt voor de derde keer op initiatief van Comité Dierennoodhulp op zaterdag 12 september 2020 Oudere-dierendag gevierd. Op veel kinderboerderijen en bij fokkers krijgt een groot deel van de dieren niet de kans om oud te worden.

Contact

Postbus 94724
1090 GS  Amsterdam

Volg ons